از مزایای سلامتی هویج می توان به کاهش کلسترول ، خطر کمتر حملات قلبی ، بهبود بینایی و کاهش علائم پیری زودرس اشاره کرد. علاوه بر این ، هویج توانایی بهبود پوست ، تقویت سیستم ایمنی بدن ، بهینه سازی هضم ، محافظت از سلامت قلب و عروق ، سم زدایی از بدن و تقویت سلامت دهان و دندان را به روش های مختلفی دارد. آنها همچنین هجوم خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کنند.

هویج چیست؟
هویج (Daucus carota L) یکی از پرمصرف ترین و مهم ترین سبزیجات ریشه ای در جهان است ، بخشی از آنها به دلیل رشد نسبتا آسانی است. [1] آنها در تعدادی از ظروف و غذاهای فرهنگی همه کاره هستند و در رنگهای مختلفی مانند نارنجی ، بنفش ، سفید ، زرد و قرمز یافت می شوند. شیرینی هویج بخشی از سبزی است که بیشتر مورد مصرف قرار می گیرد ، اگرچه سبزیجات هنوز در سالاد و اشکال دیگر مفید هستند.

هویج در طبیعت یک عنصر هسته ای چوبی دارد که بسیار خوش طعم نیست ، بنابراین در نهایت کشت آن ویژگی را انتخاب کرده و ما به شکل هویج مانده ایم که امروزه با آن آشنا هستیم. هم بزرگسالان و هم کودکان به دلیل بافت ترد و طعم شیرین آنها را دوست دارند.

فواید سلامتی هویج و طعم خوشمزه آنها باعث می شود آنها به سبزیجات مهمی در غذاهای فرهنگی در سراسر جهان تبدیل شوند. بنابراین ابتدا بیایید درک کنیم که [1] دقیقا چه چیزی در مورد هویج است که آنها را بسیار مفید می کند!

تماشای ویدیو: 8 بهترین مزایای هویج
8 دلیل خوردن هویج بسیار مهم است | حقایق ارگانیک
برای آخرین ویدیوها ، لطفاً در کانال ما مشترک شوید


ارزش غذایی
هویج ، خام
اندازه خدمت:
NutrientValue
آب [g] 88.29
انرژی [kcal] 41
انرژی [kJ] 173
پروتئین [g] 0.93
چربی کل (چربی) [g] 0.24
خاکستر [g] 0.97
کربوهیدرات ، براساس تفاوت [g] 9.58
فیبر ، رژیم غذایی کل [g] 2.8
شکر ، شامل NLEA [g] 4.74
ساکارز [g] 3.59
گلوکز (دکستروز) [g] 0.59
فروکتوز [g] 0.55
نشاسته [g] 1.43
کلسیم ، Ca [mg] 33
آهن ، آهن [mg] 0.3
منیزیم ، منیزیم [میلی گرم] 12
فسفر ، P [mg] 35
پتاسیم ، K [mg] 320
سدیم ، سدیم [mg] 69
روی ، روی [mg] 0.24
مس ، مس [میلی گرم] 0.05
منگنز ، منگنز [mg] 0.14
سلنیوم ، Se [g] 0.1
فلوراید ، F [g] 3.2
ویتامین C ، کل اسید اسکوربیک [میلی گرم] 5.9
تیامین [میلی گرم] 0.07
ریبوفلاوین [میلی گرم] 0.06
نیاسین [میلی گرم] 0.98
اسید پانتوتنیک [میلی گرم] 0.27
ویتامین B-6 [میلی گرم] 0.14
فولات ، کل [g] 19
فولات ، مواد غذایی [میکروگرم] 19
فولات ، DFE [g] 19
کولین ، کل [میلی گرم] 8.8
بتائین [میلی گرم] 0.4
ویتامین A ، RAE [g] 835
کاروتن ، بتا [g] 8285
کاروتن ، آلفا [μg] 3477
ویتامین A ، IU [IU] 16706
لیکوپن [میکروگرم] 1
لوتئین + زاکزانتین [g] 256
ویتامین E (آلفا توکوفرول) [میلی گرم] 0.66
توکوفرول ، بتا [میلی گرم] 0.01
توکوتریولول ، آلفا [میلی گرم] 0.01
ویتامین K (فیلوکینون) [میکروگرم] 13.2
اسیدهای چرب ، کل اشباع [g] 0.03
16: 0 [g] 0.03
18: 0 [g] 0
اسیدهای چرب ، کل اشباع نشده اشباع [g] 0.01
16: 1 [g] 0
18: 1 [g] 0.01
اسیدهای چرب ، کل اشباع نشده اشباع شده [g] 0.1
18: 2 [g] 0.1
18: 3 [g] 0
تریپتوفان [g] 0.01
ترئونین [گرم] 0.19
ایزولوسین [g] 0.08
لوسین [g] 0.1
لیزین [g] 0.1
متیونین [g] 0.02
سیستین [g] 0.08
فنیل آلانین [g] 0.06
تیروزین [g] 0.04
والین [g] 0.07
آرژنین [g] 0.09
هیستیدین [g] 0.04
آلانین [g] 0.11
اسید آسپارتیک [g] 0.19
گلوتامیک اسید [g] 0.37
گلیسین [g] 0.05
پرولین [g] 0.05
سرین [g] 0.05
منابع عبارتند از: USDA [2]
ارزش غذایی
بیشتر فواید هویج را می توان به محتوای بتاکاروتن و فیبر آنها نسبت داد. [3] براساس داده های مغذی USDA ، این سبزیجات ریشه همچنین منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها ، پتاسیم ، ویتامین K ، ویتامین C ، نیاسین و ویتامین B6 هستند. [4] [2]

فواید سلامتی
جدا از اینکه یک سبزی مورد علاقه است ، به ما در مورد مزایای سلامتی آن که از این ادعا حمایت می کند ، اکتشاف کرد.

کلسترول خون را تنظیم کنید
کلسترول بالا عامل اصلی ایجاد بیماری های قلبی است و مصرف منظم هویج باعث کاهش سطح کلسترول می شود. [5] از این رو ایده خوبی است که برای جلوگیری از مشکلات مربوط به قلب ، یک بار دوز هویج چند بار در هفته مصرف کنید. محققان طی مطالعه‌ای در مورد ارزش درمانی هویج دریافتند که در صورت مصرف به مدت سه هفته سطح کلسترول به طور متوسط ​​11 درصد کاهش می یابد. [6]

سلامت چشم را بهبود بخشید
دکتر Lindeboom در تحقیقات خود دریافت که کمبود ویتامین A می تواند در دیدن نور کم نور مشکل ایجاد کند و منجر به کوری شب شود. [7] از آنجا که آنها سرشار از ویتامین A هستند ، مطالعه ای برای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی هویج های هفت رنگ نیز نشان می دهد که آنها برای بهبود سلامت چشم و جلوگیری از ایجاد شرایطی مانند کوری شب از افزایش سن ، مفید هستند. [8]

زنی که برش هویج برای دستور تهیه هویج لعاب

مدیریت دیابت
هویج به دلیل وجود کاروتنوئیدها ، برای تنظیم قند خون مفید است ، طبق یک مطالعه که در ژورنال پیشگیری از تغذیه و علوم غذایی در سال 2018 منتشر شده است. یک زندگی عادی و سالم هویج همچنین میزان انسولین و گلوکز مورد استفاده و متابولیسم بدن را تنظیم می کند و نوسان سالم را در مبتلایان به دیابت ایجاد می کند.

فشار خون پایین

تحقیقات علمی نشان می دهد که کومارین موجود در هویج با کاهش فشار خون بالا و محافظت از قلب شما مرتبط است. [10] آنها منابع غنی پتاسیم هستند ، که یک گشادکننده عروق است و تنش در رگ های خونی و شریان های شما را تسکین می دهد و در نتیجه جریان خون و گردش خون را افزایش می دهد. علاوه بر این ، در تقویت عملکرد اندام در بدن و کاهش استرس در سیستم قلبی عروقی کمک می کند.

مصونیت را تقویت کنید
هویج حاوی تعدادی خاصیت ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی است که آنها را برای تقویت سیستم ایمنی بدن ایده آل می کند. نه تنها این ، آنها منبع غنی ویتامین C هستند که باعث تحریک فعالیت گلبولهای سفید شده و هسته مهمی در سیستم بدن انسان هستند. [11]

در هضم غذا کمک کنید
هویج مقادیر قابل توجهی فیبر غذایی در ریشه های خود دارد. فیبر یکی از مهمترین عناصر در حفظ سلامت هضم است. فیبر به میزان زیادی مدفوع اضافه می کند ، که به شما کمک می کند تا به راحتی از طریق دستگاه گوارش عبور کرده و حرکت پریستالتیک و ترشح آب معده را تحریک کند. درمجموع ، این شدت شرایطی مانند یبوست را کاهش می دهد و روده بزرگ و معده شما را از بیماریهای مختلف جدی از جمله سرطان روده بزرگ محافظت می کند. فیبر همچنین با کمک به از بین بردن اضافی کلسترول LDL از دیواره شریان ها و رگ های خونی ، سلامت قلب را تقویت می کند.

تخریب ماکولا را کاهش دهید
این یک بیماری شایع چشم در افراد مسن است که عملکرد ماکولا را مختل می کند. تحقیقات نشان داده است که افرادی که مقدار زیادی بتاکاروتن مصرف کرده اند ، چهل درصد از خطر دژنراسیون ماکولا کمتر بودند. [12] بنابراین ، هویج تقویت کننده بینایی همه جانبه است. [13]

سلامت دهان را بهبود بخشید
ترکیبات آلی موجود در هویج آنتی اکسیدان معدنی خوبی هستند و باعث تحریک لثه ها و القای بزاق اضافی می شوند.

خطر سکته مغزی را کاهش دهید
خوردن هویج هر روز 68 درصد خطر سکته مغزی را کاهش می دهد. بسیاری از مطالعات اعتقاد مستقیمی به "اثر هویج" بر مغز دارند. براساس مطالعه ای که محققان [14] در دانشگاه ایلینویز انجام داده اند ، لوتئین ، یک کاروتنوئید موجود در هویج ، با بهبود سلامت مغز ارتباط مثبت دارد. مطالعات انجام شده بر روی بیماران سکته مغزی نشان داد که افرادی که سطح بالایی بتاکاروتن دارند نیز از نظر بقا میزان خوبی دارند.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها